2Shapes

Napredni dodatak za program Rhinoceros tvrtke 2Shapes koji olakšava rad u izradi nakita.

STVORENO ZA DRAGULJARE

Od osnivača i voditelja proizvoda tvrtke RhinoGold, Rafaela del Molina i tima 2Shapes, novi 2Shapes for Rhino najintuitivniji je softver za dizajn i izradu nakita na tržištu.

Cilj programa 2Shapes for Rhino riješiti sve potrebe dizajna koje smo naučili u proteklih 15 godina, pomažući draguljarima iz cijelog svijeta.

INTUITIVNO PARAMTERIČKI

Jedna od najsnažnijih značajki je intuitivni parametarički pristup. Omogućuje nam promjenu bilo kojeg svojstva našeg dizajna, od veličine prsta, dragulja, profila, uključujući debljinu zubaca

Za nas je jednostavnost nužna; iz tog razloga ne trebate brinuti o složenosti i usredotočiti se na rezultate, savršen dizajn!

KORISNIČKO SUČELJE

Udoban i učinkovit rad naš je prioritet, zato vam nudimo nekoliko sučelja: bočno, gornje, svijetlo ili tamno. Možete se prebacivati ​​između njih samo jednim klikom.

Također, ne prisiljavamo vas da radite na našem sučelju, tako da su sve značajke dostupne u standardnom Rhino sučelju.

BRZI PREDLOŠCI

Učinkovitost dizajna, kao i u poslu, neophodna je za takav konkurentni sektor. Iz tog smo razloga brže razvili predloške kako bismo u sekundi stvorili ono što vam treba.

Nudimo više od 10 graditelja: drške, kompleti dragulja i pametne komponente; Molimo provjerite popis značajki za dodatne pojedinosti.

NEUSPOREDIVE BIBLIOTEKE

2Shapes for Rhino nudi mogućnost pokretanja vašeg dizajna s nule ili odabir jednog od više od 2000 elemenata koji vam stoje na raspolaganju i na temelju toga promijenite ono što vam treba i primijenite svoj stil.

Popis elemenata ažuriramo svaki tjedan!

RENDERIRANI PRIKAZI I VIDEO

Stvaranje fotorealističnih slika iz 3D modela pomoći će vašim kupcima da bolje razumiju vaše dizajne i tako povećati vaše poslovanje.

Zato vam nudimo najlakše i najbrže alate kako biste svojim kupcima ostavili otvorenih usta na nenadmašnim slikama i video zapisima.

CIJENE U REALNOM VREMENU

Zanima li vas precizna kontrola troškova vašeg dizajna?

2Shapes nudi mogućnost uočavanja težine i troškova dok dizajniramo! Preciznost u modeliranju i određivanju cijena!

SPREMNO ZA ISPIS

Znamo koliko vam je važno zakoračiti u proizvodnju; zato 2Shapes for Rhino nudi alate za analizu i popravak STL datoteka za 3D ispis.

2Shapes for Rhino ima izravnu vezu s većinom softvera za 3D pisače kao što su Preform, Anycubic, …

Više informacija na 2Shapes for Rhino stranici.