FormLabs proizvodi

FormLabs tvrtka započela je svoj poslovni put na Kickstarteru, ponudom stolnog SLA printera. Tehnologija laserskog otvrdnjavanja fotoosjetljive plastične smole, po prvi je puta dovedena na radni stol, kako dimenzijama tako i povoljnijom cijenom.

Prvi 3D printer Form 1, izazvao je veliki interes kupaca, ali i sukob s velikim igračima. Druga generacija printera Form 2, tehnološki unaprijeđena, dok je Fuse 1 novi proizvod SLS tehnologije Fuse 1.

Treća generacija printera From 3, a posebno Form 3L predstavlja iskorak u ispisu SLA tehnologijom većih dimenzija ispisa.

Form 2 je 3D printer druge generacije SLA tehnologije tvrtke FormLabs. Ovaj stolni printer namjenjen je zahtjevnijim primjenama gdje je naglašena potreba za preciznošću, kao što je primjena u stomatologiji, medicini, proizvodnji nakita i sl.

Pored standardne ponude, možemo ponuditi čitavu paletu Form materijala za posebne primjene, od standardnih materijala, inženjerski zahtjevnih materijala, do onih namijenjenih primjeni u stomatologiji, proizvodnji nakita ili proizvodnju keramičkih predmeta.

Važan aspekt proizvodnje 3D predmeta pomoću Form 2 predstavlja i obrada 3D ispisanih predmeta, stoga je u ponudi Form Wash & Cure nadogradnja.

U slučaju potrebe za većom količinom ispisa, Form 2 printere je moguće povezati u sustav automatske proizvodnje pomoću Form Cell sustava koji povezuje Form2 3D printere, Form Wash nadogradnju i robotsko upravljanje proizvodnjom.

Podrška i servis uređaja

Kao i za ostale proizvode u našoj ponudi, osim proizvoda samih, nudimo podršku od one prije same kupnje u savjetovanju o samom proizvodu, do onih nakon kupnje, te tijekom čitavog vremena korištenja samog proizvoda. To uključuje i rezervne dijelove, kao i servis samih proizvoda.

Za više informacija o FormLabs proizvodima možete nam se obratiti kao zastupniku FormLabs tvrtke za Hrvatsku, a dodatne informacije pronađite i na stranicama proizvođača.