FormLabs tvrtka započela je svoj poslovni put na Kickstarteru, ponudom stolnog SLA printera. Tehnologija laserskog otvrdnjavanja fotoosjetljive plastične smole, po prvi je puta dovedena na radni stol, kako dimenzijama tako i povoljnijom cijenom.

Prvi 3D printer Form 1, izazvao je veliki interes kupaca, ali i sukob s velikim igračima. Druga generacija printera Form 2, tehnološki unaprijeđena, dok je Fuse 1 novi proizvod SLS tehnologije Fuse 1.

Treća generacija printera From 3, a posebno Form 3L predstavlja iskorak u ispisu SLA tehnologijom većih dimenzija ispisa.

Form 2 je 3D printer druge generacije SLA tehnologije tvrtke FormLabs. Ovaj stolni printer namjenjen je zahtjevnijim primjenama gdje je naglašena potreba za preciznošću, kao što je primjena u stomatologiji, medicini, proizvodnji nakita i sl.

Pored standardne ponude, možemo ponuditi čitavu paletu Form materijala za posebne primjene, od standardnih materijala, inženjerski zahtjevnih materijala, do onih namijenjenih primjeni u stomatologiji, proizvodnji nakita ili proizvodnju keramičkih predmeta.

Važan aspekt proizvodnje 3D predmeta pomoću Form 2 predstavlja i obrada 3D ispisanih predmeta, stoga je u ponudi Form Wash & Cure nadogradnja.

U slučaju potrebe za većom količinom ispisa, Form 2 printere je moguće povezati u sustav automatske proizvodnje pomoću Form Cell sustava koji povezuje Form2 3D printere, Form Wash nadogradnju i robotsko upravljanje proizvodnjom.

Podrška i servis uređaja

Kao i za ostale proizvode u našoj ponudi, osim proizvoda samih, nudimo podršku od one prije same kupnje u savjetovanju o samom proizvodu, do onih nakon kupnje, te tijekom čitavog vremena korištenja samog proizvoda. To uključuje i rezervne dijelove, kao i servis samih proizvoda.

Za više informacija o FormLabs proizvodima možete nam se obratiti kao zastupniku FormLabs tvrtke za Hrvatsku, a dodatne informacije pronađite i na stranicama proizvođača.