Stigao je novi Rhinoceros 6.0!

Stigao je novi Rhinoceros 6.0!

Stigao je novi Rhinoceros v6.0!

Novi Rhino 6 za Windows, potpuno usvaja Grasshopper – širom prihvaćeni i popularni vizulni programski alat. Grasshopper više nije beta; to je stabilno razvojno okruženje. Također su prepisane neke značajke i obnovljeni tijekovi rada koji su trebali temeljne preinake kako bi bili doista produktivni. Ovo su važnije stvari …

Grasshopper

Dugi beta period je završen! Grasshopper, najljepši programski jezik na svijetu, sada je sastavni dio Rhina. Koristi se u nekim od najambicioznijih projekata proteklog desetljeća, Grasshopper, poput Rhina, postala je robusna razvojna platforma. Grasshopper pruža stabilne osnove za mnoge nevjerojatne komponente trećih strana, od analize okoliša do robotske kontrole.

Više informacija…

Prezentatacija

Prezentacija je ključna: tijekom gotovo svake faze dizajna, možete i morate komunicirati, uzimajući u obzir zahtjeve klijenata, kupaca, suradnika ili javnosti u cjelini. Poboljšali smo Rhino s ciljem da vam pomognemo predstaviti vaš projekt: budite li “brzi i prljavi” ili “visoki sjajni”. S velikim promjenama sada je lakše i brže predstaviti, raspravljati, donositi odluke i raditi varijante.

Više informacija…

Prikaz

Rhino ima novi tijeka rada za prikaze koji je brži, stabilniji i koristi značajke koje se nalaze na modernom grafičkom hardveru, kao što su GPU osjetljivi shaderi i optimizacija memorije. To rezultira manjim brojem grafičkih prikaza GPU-a i dosljednijim, lijepim i čestim prikazima, čak i kod velikih modela. U nekim uvjetima, brzina prikaza može biti brža od 300%, ali značajno ovisi o raspoloživoj strojnoj opremi.

Više informacija…

Dokumentacija

Modeliranje je samo jedan dio dizajna; ali također morate pokazati kako izraditi ono što je na zaslonu. Tome služi dokumentacija! Pročistili smo mnoge dijelove dokumentacijskog tijeka rada, iz potpuno preuredenog sučelja u obliku bilješke, do boljeg DWG podrške i RichTexta. Sada je lakše prenijeti točno i jasno što i kako vaš dizajn.

Više informacija…

Licenciranje i administriranje

Naporno se radilo kako bi Rhino lakše instalirali, licencirali i konfigurirali. Postoji sjajna nova opcija za licenciranje Rhinom pomoću Cloud Zoo. Provjerite i nove zahtjeve sustava!

Više informacija…

Make2D

Make2D je potpuno prepisivan kako bi osigurao brže, bolje, čišće i prilagodljivije rezultate.

Više informacija…

Rhino preciznosti

Mnoštvo ploha i bridova dodjae se tijekom dugotrajne procesa modeliranja. U Rhino 6 je korigirano stotine manjih bugova i konsolidirano različite, ali slične značajke u pojedinačne naredbe, čime je Rhino mnogo precizniji.

Više informacija…

Razvojna platforma

Rhino je više nego samo modeler. Uz bogat ekosustav dodataka i otvoreni set razvojnih alata, Rhino brzo postaje razvojna platforma za one koji proširiti granice dizajn procesa. Rhino 6 donosi značajna poboljšanja besplatnim SDK-ovima, s preciziranjima API-ja, boljom dokumentacijom i većim pristupom Rhinoovim naredbama Grasshoppera.

Više informacija…

Serengeti

Rhino se kontinuirano unapređuje. Korisnici Rhino 6 imaju pristup Serengeti zajednici i radovima u tijeku (WIP). U WIPu se grade i razvijaju buduće značajke kao što su SubD podrška, Grasshopper 2, novi real-time renderiranje motora, i još mnogo toga.

Više informacija…